diumenge, 25 de setembre del 2016

RETORN A L'ASFALT


Pont del Viaducte, Alcoi.



Després d'un llarg estiu fora de cobertures de mòbil i d'internet, he retornat a l'asfalt. He fet un xicotet passeig pels blogs i prou. Com que he tingut el cervell de vacances, (de fet és l'única cosa que he tingut de vacances) encara no se m'ha acudit res per escriure, així que de moment publicaré alguna cosa que tenia  escrita d'abans. Espere que les muses vinguen a visitar-me prompte i no m'hagen abandonat per sempre.
És una alegria retrobar-vos amics i amigues!!!

La imatge es una vista del meu poble que vaig pintar jo mateixa fa temps, quan la pintura era la meua afecció preferida.

14 comentaris:

  1. L'alegria és nostre de retrobar-te a tu...I veig que tens un poble ben bonic.
    Segur que les muses ja t'estan esperant perquè escriguis les coses tan boniques que ens regales!
    Petonets, Mari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que ja tenia ganes de tornar a la beneïda rutina. Si, Alcoi és un poble bonic, al menys per a mi.

      Elimina
  2. Benvinguda de nou, Mari. Xica, amb les teves facetes com a artista vaig de sorpresa en sorpresa, i sempre són totes ben agradables. Aquesta pintura no és qualsevol cosa, saps?, ni tu cap aprenent. És molt bona, amb un realisme que sorprèn! Espero que no sigui pas l'última que ens regales!
    Una abraçada gran!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la benvinguda. De pintures, en tinc moltes. De fet totes les que tinc a casa, algunes en casa de la meva germana i altres que vaig pintar per encàrrec. Algunes són còpies de pintors coneguts.Jo he segut autodidacta, però he treballat com dissenyadora i això és un avantatge.

      Elimina
  3. Benvinguda de nou a l'entorn blocaire. Ja veus que seguim per aqui amb ganes que torneu de les vacances, tots aquells que feu pausa d'estiu.

    Jo també vull veure més pintures!!! Ho dius d'una manera com si ja no pintessis. No pot ser veritat, que ho hagis deixat!

    Segur que així que t'hi posis la inspiració tornarà ràpid.

    Una abraçada, bonica!

    ResponElimina
  4. Es que fa temps que no pinte! En un temps la pintura em va ajudar molt a lluitar contra la depressió, però desprès era com una obligació i ho vaig deixar. Qualsevol dia ho reprendré. Ja faré alguna foto més. Tu, que pintes tant bé, seràs la millor crítica. Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Doncs és un goig tornar-te a tenir per aquí, ja aniran sortint els temes que ens hagis d'explicar. Veient que t'has pres amb calma la tornada, ja pensava que no et tornaríem a veure el pèl! M'alegra que no sigui així.

    ResponElimina
  6. M'afegeixo a les companyes i companys que volen veure més pintures teues.
    Això sí, quan a tu et vingui de gust.
    La pintura que has posat del teu bell poble d'Alcoi és una bona mostra del teu art.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies. Ja posaré alguna pintura més. De mica en mica.

      Elimina
  7. Benvinguda de nou al mon dels blogs Mari. Jo no m'he mogut d'aqui perquè no he fet vacances, no t'has perdut res ... blogercity està molt avorrit i l'ambient poc creatiu.
    Confio que algú comenci a escriure sinó això es convertirà en un xat o en un diari personal.

    Bona nit i una abraçada.

    ResponElimina
  8. Gràcies. Ja anirem posant-se les piles. Veurem què surt!!

    Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Ostres! Pintora i dissenyadora!
    Tens molt de sentit de l'estètica, es nota.
    A mi m'havia agradat molt de cuinar, i ara no ho faig tant. També he deixat els blogs una mica de banda per anar a nedar...

    ResponElimina